vineri, 30 ianuarie 2009

Fap parte din.... :(:(:(

Fac parte din cei care au jucat "De-a v-ati ascunselea", "Leapsa", "Ratele si Vanatorii", "Tara, Tara! Vrem ostasi", "Pac Pac", "Hotii si Vardistii", unu din cei care au strigat "Un', doi, trei la perete stai" sau "Cat e ceasu' Imparate?" unu din cei care au folosit telefoanele cu fise, dar printre primii care au vazut desene animate color sau care au renuntat la casete audio si le-au inlocuit cu cd-uri.

Fac parte din cei care au vazut "Beverly Hills 90210", "Melrose Place", "Twin Peaks", "Dallas", "Santa Barbara", "Caracatita" sau "Salvati de Clopotel", ... si cine zice ca nu s-a uitat ori minte ori nu avea inca televizor.

Fac parte din cei care nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sau strigam sa iesim afarai, unu' din cei care nu aveam Playstation 1, 2, 3 sau X-Box, ci aveam Nintendo sau Terminator pe televizor sau jocuri Tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf.
Abia asteptam la chefuri sa jucam "Fantanita", sau "Flori, fete, filme sau baieti", sau "Adevar sau Provocare", sau orice ne dadea un pretext sa "pupam pe gura" pe cine "iubeam".

Fac parte din cei care inca au mai "cerut prietenia" , care inca roseam la cuvantul "sex", care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor, care au completat mii de oracole, sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne place de el/ea.

Fac parte din cei care au ascultat si Metallica si Scorpions, si Ace of Base si Duran Duran, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys si Spice Girls,si New Kids On The Block si Take That, si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansau!

Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam, parintii nostri nu au "child proof the house", ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara, si cate un pachet de tigari de la tutungerie.

Fac parte din cei care au auzit cum s-a tras la Revolutie, care au fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, care au ras la bancuri cu Bula, cei care mai tin minte emisiunea "Feriti-va de magarus", "Ba da,Ba nu" sau "Tip-Top-Minitop".

Daca citesti , zambesti , si ai cazut macar un pic pe ganduri , inseamna ca esti de-al nostru!

Ufff... :(:(:(
sursa: http://ro.netlog.com/StrangVise/extra

sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Lumina ce aluneca pe flori...

Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...

Exista infrangeri care nu coboara.. ci inalta.. Renuntand la tine nu fac decat sa ma inalt pe mine..

Oricarei femei ii place sa dea impresia ca-si ascunde ghiarele, ca sa-i convinga pe ceilalati ca le are..

Femeile creeaza prin iubire.. barbatii prin imaginatie..

Orice femeie e regina din clipa in care incepe sa iubeasca un barbat..

Barbatii sunt ca niste copii.. plini de mandrie prosteasca...

Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite.. nu intelese..

Barbatii uita tot... femeile isi amintesc tot..

O femeie poate trai fara oxigen.. fara tandrete insa nu...

Femeia iarta pe care care incearca sa o seduca.. dar niciodata pe cel care rateaza ocazia atunci cand i se ofera..

Barbatii sunt mari in promisiuni... dar in iubire mici...

Sursa: http://www.intelepciune.ro/

miercuri, 21 ianuarie 2009

Iubirea.. las-o libera..

Dar cum? Cum sa o lasi libera cand tot ce iti doresti e sa fie a ta.. a voastra.. universul vostru si doar al vostru..
Cum sa o lasi libera cand tot ce vrei e sa o aperi.. sa o aperi de oamenii care vor sa ti-o rapeasca, de timpul care vrea sa ti-o imprastie.. de neincrederea sufletului tau care ti-o poate decolora..
Cum sa o lasi libera cand tu nu stii cum sa ii limitezi granitele mai mult sau poate chiar sa o inchizi intr-un loc unde nu poate patrunde nimeni... sa o ascunzi de ochii rai ai vietii care ti-o poate fura fara motiv...
Iubirea lasata libera.. nu se va intoarce intoarce decat in povestile cu zane si printi... De ce? Pentru ca tu nu ai simtit ca ai avut-o.. iar ea nu a simtit ca ai dorit-o indeajuns...
Iubeste.. si protejeaza ce iubesti.. pentru ca se poate pierde atat de usor...

luni, 19 ianuarie 2009

Mi-am adus aminte de mine...

...dupa mult timp.. a trecut mult timp pe langa mine.. au trecut multi oameni, multe pareri.. multe iubiri.. multe greseli... niciun regret...
Ma intreb cine sunt cu adevarat.. m-am mintit de atat de multe ori.. incat am uitat sa fiu eu..
Ma intreb ce-mi doresc cu adevarat.. insa nu pot desparti fantezia de realitate.. visul de adevar.. minciuna de existenta obiectiva...
Ma intreb de ce nu lupt pentru ce imi doresc... toata viata am iubit si am fugit.. am suferit si m-am ascuns.. am sperat, dar nu am aratat.. m-am razbunat ca dovada a iubirii... am inselat ca dovada a furiei.. am atacat ca dovada a slabiciunii... m-am aparat ca dovada a nesigurantei.. am urat.. tot ca dovada a iubirii...

Uneori e mai bine sa fugi.. daca ceea ce iti doresti te raneste.. Dar daca te raneste.. atunci de ce iti doresti asta? Imi e greu sa lupt.. imi e greu sa cer daca nu mi se da totul de la inceput.. imi e greu sa ma las salvata si sa salvez...
...imi e greu sa recunosc ca esti... sa-ti arat ca sunt..

duminică, 18 ianuarie 2009

4 u...

Te urasc pentru ca e singurul meu mod de a iubi...

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

You change the words.. but still it's the same song...

Every time that I walk out the door,
I tell myself I won't take it no more..

There’s a part of me won't let you go,
I keep saying yes when my heart is saying no..



Me and my heart we got issues,
Don’t know if I should hate you or miss you...
Damn, I wish that I could resist you,
Can't decide if I should leave you or kiss you...

I keep building the walls round my heart,
But then I see you, and it all falls apart...





THE SATURDAYS - ISSUES
Asculta mai multe audio Muzica »

joi, 15 ianuarie 2009

Nu inteleg..

Nu inteleg de ce inca ma afecteaza trairile tale dezordonate, actiunile tale isterice, placerile tale stupide, iubirile tale mincinoase, trucurile tale diabetice, gandurile tale desirate, sufletul tau umbrit, luminitele topite din ochii tai, indiferenta ta ranita si pasiunea ta uscata...



Nu inteleg de ce inca ma mai afecteaza intregul tau univers dezmembrat si gol... cand eu radiez intr-o lume pe care tu nu ai putea-o intelege niciodata. Dar te-ai gandit vreodata de ce eu sunt aici si tu atat de departe? Pentru ca eu nu mi-am vandut sufletul pe nimicuri, din simpla teama de a nu-l vedea zdrobit.. Pentru ca eu am stiut sa vreau..pentru ca eu am vrut sa pot.. pentru ca eu n-am uitat sa simt..

marți, 13 ianuarie 2009

Smile!

I think pink!!!
I feel pink!!
I love my pink world!



marți, 6 ianuarie 2009

Straine... cine esti?


Cine esti cand nu cauti sa impresionezi?
Cine esti cand nu te vede nimeni?
Cine esti cand nu te aperi de oameni?
Cine esti cand nu ai masca stralucitoare pe fata?
Cine esti cand nu ai sufletul prizonier in colivia mintii?
Cine esti tu.. cel care ieri a ucis suflete cu sabia indiferentei.. cel care azi adulmeca parfumul ghetii.. si cel care maine va regreta focul pe care l-a stins.. din el si din altii...

luni, 5 ianuarie 2009

Where is the love?


Sex pe sus, sex pe jos, sex pe masa, sex sub masa.. sex la tv, sex in reviste, sex in ziare, sex in reclame, sex la munca, sex cu vecinu... sex sex sex... toata lumea vorbeste despre sex, sexul vinde, sexul manipuleaza, sexul invarte lumea...

Barbatii vor.. femeile ofera.. Se practica "sexul amical" -=- "cand vrei tu.. cand pot eu.. dar apoi nu mai vreau sa stiu de tine...
Femeia devine (cu permisiunea ai) o tarfulitza cu acte in regula. Scrie pe fruntea ei: "am poze goala pe hi5, cauta-ma.. invita-ma la tine acasa, imbata-ma, fa sex cu mine si ia-ma de proasta. " Cum ar putea un barbat sa refuze asa oferta?!

Femeia devine mecanica.. se lasa condusa de placeri, ratiunea se duce dracu, principiile se calca in picioare.
De ce ma iau doar de femei? Pentru ca macar de la ele mai aveam cateva asteptari firave...

Si plec iar..

...pentru ca nu mai pot sta.. nu aici.. nu acum... nu cu tine.. nu cu ei.. Si imi pun in bagaj tot ce tu nu mi-ai dat.. tot ce eu n-am sa-ti spun... tot ce tu nu mai vrei... tot ce eu nu mai cred..

duminică, 4 ianuarie 2009

Tratam sufletele cu manusi..


Imi impletesc dezamagirile a mia oara si..
...ma intreb daca chiar toate sufletele sunt pierdute prin asternuturile parfumate ale femeilor frivole..
...ma intreb daca toate sufletele sunt atat de zapacite si dezorientate incat cautand cu ardoare soarele, se pierd doar in intuneric..
...ma intreb daca toate sufletele tremura intre zidurile pe care oamenii, cu atata maiestrie si migala, le-au construit in jurul lor..
...ma intreb daca nu cumva pana si sufletele au inceput sa se minta singure...
...ma intreb daca mai exista suflete care sa imbratiseze ideea de iubire pura...
...ma intreb daca mai exista suflete..

Nu voi mai desira ghemul cu motive si intrebari.. si pur si simplu imi voi scoate manusile fine.. pentru ca majoritatea sufletelor nu merita sa fie mangaiate cu atata blandete..