vineri, 25 septembrie 2009

Pe unde mergi profita pana pleci..


Dar profita frumos.. ia tot ce e mai bun din viata.. gusta toate fructele fericirii, deschide-ti ochii in fata lucrurilor cu adevarat frumoase, deschide-ti sufletul in fata oamenilor cu adevarat speciali, zambeste fara sa ti se ceara un zambet si iubeste fara sa cauti explicatii.. Nu iti inchide existenta intr-un bol de monotonie si banalitate, fii pasional, fii copil, fii visator, fii piperat, fii asa cum vrei tu sa fi, nu cum se asteapta altii.. fa tot ce vrei sa faci, nu ce ar vrea ceilalti sa te vada facand.. Nu incerca sa-i mai multumesti pe cei din jurul tau, multumeste-te pe tine insuti..
Fii sfantul si pacatosul, omul de afaceri si stripperul, bibliotecarul si tornada sexuala, nebunul cu inteligenta sclipitoare..
Surprinde, socheaza, descopera, ai curajul sa te reinventezi, sa iti traiesti cu adevarat viata, fii deschis noilor provocari si lasa aventura sa intre in viata ta.. Nu te speria de cararile straine, de drumurile nestrabatute, de visele prea mari, de riscuri si consecinte..
Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima data?

luni, 14 septembrie 2009

Cel mai dulceeeeee....


Am adoptat un pui de gugustiuc si sunt happpyyyyy :))
Nu e cel mai dulce? Este este.. :X

vineri, 11 septembrie 2009

Ganduri senine de toamna..

De ce sa impart adevarul meu cu tine? De ce sa te adun iar cu adevarul meu? De ce sa inmultesc adevarul meu cu minciuna ta? Si de ce sa accept mincinile adevarului tau? Inteleg perfect adevarul din minciuna ta.. dar voi fugi mereu de minciuna din adevarul tau...

duminică, 6 septembrie 2009

Sincere masti de toamna..


Uneori mi-as dori sa-mi pot scoate inima din piept si sa-i pun intrebari.. sa o cert si sa-mi raspunda..

Uneori mi-ar placea sa deschid acea nenorocita de usa de care m-am apropriat mereu cu teama..

Uneori cred ca as fi in stare sa dau orice.. in schimbul acelui vis stupid care stiu ca nu ma va face niciodata fericita..

Uneori realizez ca sunt dependenta de tot ce tu nu-mi vei putea da vreodata..

Uneori as vrea sa-mi fumez fiecare amintire dureroasa iar fumul sa se imprastie si sa dispara...

Uneori mi-ar placea sa schimb lucrurile pe care le stiu cu cele pe care le ignor in fiecare zi...

Uneori simt ca e atat de greu sa fiu eu.. incat as prefera sa o iau de la capat si sa ma remodelez..

Uneori ma gandesc ca dezamagirile mele ar fi fost mai mici daca asteptarile mele nu ar fi fost asa mari..

Uneori as vrea sa ma opresc din gandit macar pentru 10 minute.. in care sa pot face ceea ce nu as fi facut daca gandeam...

Uneori mi-ar placea sa va fac pe voi toti sa realizati ca nu viata e o calatorie.. ci dragostea este.. Viata doar ne ofera cadrul pentru a ne indragosti..