miercuri, 23 iunie 2010

Atitudinea face totul!



Merg pe strada si observ.. vad fete care pasesc cu ochii atintiti spre pantofii altora sau spre chistoacele de tigari aruncate la intamplare pe strada. Vad femei confuze, speriate, impiedicate si timide..

Prin urmare nu pot sa nu va intreb.. cum puteti voi sa atingeti cerul daca tineti privirea in pamant? Cum puteti sa cuceriti lumea daca nu va cuceriti pe voi inseva?

Ati vazut vreodata cu cata siguranta merge o pisica? Cu cata gratie ocoleste o balta? Cu cata atentie se spala si cata grija are de blana ei? Ati observat cu cata siretenie cauta mangaierea voastra si cat de repede o castiga?
Femeia trebuie sa fie exact ca o pisica.. sireata si dulce, speculanta si sensibila, vicleana si pasionala, gratioasa si pretentioasa, subtila, dar totusi directa, fitoasa pana la un punct si prietenoasa pana la altul, impunatoare cand se cere si fermecatoare tot timpul, rea cand trebuie si naiva cand isi doreste sa fie.. O pisica stie cum sa isi atinga telurile fara sa se injoseasca. Ea te poate intimida atunci cand te priveste intens pentru ca ochii ei pot transmite in acelasi timp si raceala si iubire..
Invata si tu sa te joci, sa seduci, sa iti doresti si sa obtii. Nesiguranta si timditatea iti vor umbri tot mai mult prezentul si vei ajunge sa te trezesti in intuneric total.. Daca nu este soare pe strada ta, atunci nu mai astepta degeaba, ci prinde-l cu hotarare de o raza si trage-l pana la tine. Nu e greu: zambeste, ai incredere, ridica privirea, arunca-ti balerinii, sterge-ti pantofii cu toc de praf si paseste prin acest Bucuresti plin de gropi ca o diva pe covorul rosu, sau ca o pisica in lumea ei. De ce nu ai face-o pana la urma? Atitudinea face totul!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Afla cum se poarta baietii (marea lor majoritate) cu aceste pisici!

Anonim spunea...

This information is invaluable. When can I find
out more?

my webpage website