miercuri, 16 iunie 2010

Pasi in oglinda..



Ma uit in oglinda si imi revad visele de altadata.. observ cum se contureaza din ce in ce mai mult, cum alearga pline inca de naivitate si entuziasm pe campul sperantelor.. Iata ca sunt inca acolo si mai mult de atat.. simt cat de puternice incep sa devina..
Ma uit in oglinda si revad filmul dulce si asurzitor al realizarilor mele.. imi retraiesc piedicile inceputului si bucuria de a le fi depasit..
Ma uit in oglinda si imi regasesc sufletul intact, fara fisuri si goluri, fara spini si noduri, fara rani si carpituri. Cum s-a produs miracolul? Nici eu nu stiu, insa refuz sa scormonesc in cutia raspunsurilor daca ele nu imi schimba in niciun fel przentul..
Ma uit in oglinda si vad evolutie.. vad munca, vad aspiratii, vad incredere.. Pentru prima data in viata mea ma regasesc, ma recunosc, ma recuceresc..
Ar trebui si tu sa iti faci timp pentru a te uita in oglinda.. si daca nu esti multumit de ceea ce vezi, sa incerci ca macar data viitoare cand vei repeta aceasta actiune sa fii cu adevarat mandru de tine.. Viata mi-a demonstrat ca daca lupti cu adevarat.. poti castiga chiar si cea mai dura batalie cu armele ambitiei.