vineri, 25 septembrie 2009

Pe unde mergi profita pana pleci..


Dar profita frumos.. ia tot ce e mai bun din viata.. gusta toate fructele fericirii, deschide-ti ochii in fata lucrurilor cu adevarat frumoase, deschide-ti sufletul in fata oamenilor cu adevarat speciali, zambeste fara sa ti se ceara un zambet si iubeste fara sa cauti explicatii.. Nu iti inchide existenta intr-un bol de monotonie si banalitate, fii pasional, fii copil, fii visator, fii piperat, fii asa cum vrei tu sa fi, nu cum se asteapta altii.. fa tot ce vrei sa faci, nu ce ar vrea ceilalti sa te vada facand.. Nu incerca sa-i mai multumesti pe cei din jurul tau, multumeste-te pe tine insuti..
Fii sfantul si pacatosul, omul de afaceri si stripperul, bibliotecarul si tornada sexuala, nebunul cu inteligenta sclipitoare..
Surprinde, socheaza, descopera, ai curajul sa te reinventezi, sa iti traiesti cu adevarat viata, fii deschis noilor provocari si lasa aventura sa intre in viata ta.. Nu te speria de cararile straine, de drumurile nestrabatute, de visele prea mari, de riscuri si consecinte..
Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima data?

2 comentarii:

co22 spunea...

frumos spus.. e vorba sa-ti traiesti viata in nuante si culor..insa.. unii nu inteleg conceptul de a trai frumos...

Rosu de inger spunea...

Asa e.. multi profita cu nonsalanta si nepasare pentru a se simti bine si ranesc persoanele din jur.. Te poti bucura de tot ce iti ofera viata si in alt mod..