joi, 21 mai 2009

Zbor de suflet in gol...


Oare e posibil sa iubesti un om care nu te poate face fericit/a niciodata? E posibil sa iti creionezi obsesiv toata viata.. alaturi de un El sau o EA.. care iti va oferi doar frimituri de placere amestecate cu pasiune amara? Doar un amalgam de lacrimi si zbateri.. inchise intr-o carcasa aparenta a iubirii... ?

Cat timp poti imbratisa gheata, pastrandu-ti focul interior?
Cand te vei satura de iluzia flamanda a unei iubiri dureroase?
Unde iti vei ingropa furiile si dorintele vestejite de atata asteptare?
Cand iti vei hrani mintea cu realitatea sufletului stins de langa tine?

Hai sa deschidem ochii sufletului pentru a-i goni pe cei care ne iubesc distrugandu-ne.. si ne distrug iubindu-ne..

marți, 5 mai 2009

un El.. si o EA...


Este curios cum iti poti da seama extrem de usor daca un cuplu este la inceputul relatiei sau deja cara impreuna niste ani buni in spate..

Un EL si o EA la metrou.. ochi lucitori si vii.. priviri ce se intersecteaza incontinuu.. intorsi total unul spre celalalt.. atingeri usoare de protectie.. el ii mangaie timid fata, aranjandu-i o suvita rebela.. ea ii curata camasa de scame.. zambete dulci aruncate catre partener.. un mic sarut pe frunte.. caldura, dorinta, stralucire..

Alt EL si o alta EA la metrou.. 2 perechi de ochi stinsi, ea agatata mecanic de el.. el privind doar in dreapta.. ea usor spre stanga.. cateva vorbe aruncate din plictiseala.. un "ce facem diseara".. un "hai ma lasa'ma in pace".. o privire catre fundul tipei de langa.. apoi o scanare a acesteia din cap pana in picioare, cu accente evidente pe sani.. indiferenta, raceala, rutina, plictis...

Oare de ce oamenii care s-au iubit odata cu pasiune si sinceritate, ajung dupa un timp sa se sature unul de altul? De ce cu fiecare an se stinge tot mai mult iubirea si se aprinde tot mai mult rutina si plictiseala? E trist...