sâmbătă, 22 mai 2010

Un sentiment mai sters..



Vi s-a intamplat vreodata sa va treziti intr-o dimineata si sa realizati ca nu va mai doriti acel lucru dupa care sufletul vostru a tanjit fara incetare o lunga perioada de timp? Sa ajungeti apoi sa va uitati in oglinda si sa nu intelegeti cum s-a produs aceasta schimbare macabra.. care au fost factorii decisivi, de ce s-a ajuns la asta.. si mai ales.. cine a ales acest moment inoportun?
Simt ca dorintele mele arzatoare au inceput sa se vestejeasca.. si nu imi dau seama daca e doar o senzatie stravezie si buimaca, sau... poate se schimba componentele sufletului meu.. Incerc sa realizez daca visele mele s-au ofilit treptat sau pur si simplu peste noapte, ca prin magie.. Mai straniu de atat este ca nu imi pare rau.. ma simt oarecum eliberata de niste ganduri care ma sorbeau de energie.. care ma faceau vulnerabila si slaba.. Nu stiu insa cat va tine aceasta eliberare.. daca este doar in imaginatia mea sau chiar ma indepartez cu pasi timizi si reci.. daca va continua sau va incepe sa se creioneze iar dorinta la urmatorul sarut pasional..

Un comentariu:

pestisorul albastru spunea...

"ma simt oarecum eliberata de niste ganduri care ma sorbeau de energie.." senzatia de eliberare si faptul ca nu-ti pare rau ar trebui sa fie decisive in luarea unei hotarari pentru mai tarziu...