joi, 30 decembrie 2010

Fascinatie si lupta


Viata nu inseamna doar sa marim viteza si sa urmam traseul stabilit de indicatoare.. Viata nu inseamna sa ajungem in varf in timp record.. Cum ne-am mai putea bucura de peisajele frumoase pe langa care trecem daca suntem grabiti si preocupati de fascinatia inaltului? Cum ne-am mai putea lasa prada aromei sperantelor si cum am mai putea atinge izvorul sentimentelor calde? Cum am mai putea simti adirerea emotiilor si stralucirea duioasa a maruntisurilor vietii?

Nu iti transforma viata in matematica grijilor, inmultirea problemelor, scaderea timpului si impartirea bucuriilor..
Este important sa cuceresti muntele.. insa mai important de atat e sa te bucuri de drumul pana acolo.. Asa ca iubeste, viseaza, zambeste, ofera, asculta, simte, joaca-te, fa dragoste.. si cucereste treptat universul..

5 comentarii:

Suflet naiv spunea...

De multe ori grabim lucrurile pentru a ajunge mai repede la destinatia propusa, dar de multe ori esuam

Rosu de inger spunea...

Da, asa este. Ne iluzionam crezand ca fericirea si-a facut culcus acolo.. Nu ne dam seama ca fericirea e de fapt drumul..

Vlad spunea...

Prea putini apreciaza lucrurile care conteaza de fapt in viata.Lucrurile acelea mici ... un an nou frumos Andreea

Rosu de inger spunea...

Da, ai dreptate Vlad.. Prea putini apreciaza asta si e pacat. Viata trece pe langa noi si nici nu ne dam seama cat de multe lucruri ratam :(
Multam frumos si tu sa ai un an asa cum iti doresti.

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!