miercuri, 26 septembrie 2007

De ce iubim... barbatii?

De ce iubim.. barbatii?

Iubim barbatii pentru ca stiu cum sa ne faca sa ne simtim cu adevarat femei... pentru ca incearca sa ne inteleaga.. si chiar daca de multe ori nu reusesc,ei tot ne iubesc; ii iubim pentru ca ne dau dreptate desi de multe ori nu avem; pentru ca ne suporta toanele, maimutarelile, fitele..; pentru ca dau dovada de multa rabdare.. avand in vedere ca suntem complicate, schimbatoare si imprevizibile..

Barbatii se mandresc cu noi, ne apreciaza si ne pretuiesc; ne potenteaza calitatile; ne aduc echilibru; ne transforma in ceva ce nu stiam ca putem fi, devenim mai bune, mai blande, mai frumoase, mai iubitoare, mai pasionale..

Ii iubim pentru ca ne ocrotesc si se bat pentru noi.. pentru ca ne fac mereru surprize si ne aduc flori si ciocolata, pentru ca toata noaptea ne strang in brate, pentru ca ne lasa libere si nu ne constrang..

Iubim barbatii pentru ca stim ca sub masca aceea dura se ascunde un copil care se hraneste cu dragoste...pentru ca dimineata e mai dulce cu el langa tine in pat, pentru ca ne spun ca ne iubesc exact atunci cand avem nevoie de asta, pentru ca sunt sensibili si sufera desi nu vor sa recunoasca, pentru ca se dau cocosi, pentru ca ne completeaza, pentru ca ne fac sa ne simtim cu adevarat femei...


De ce uram barbatii?

Uram barbatii pentru ca ne mint si au impresia ca nu ne dam seama, pentru ca ne inseala cu scuza ca sunt barbati, pentru ca stau la meciuri si jocuri de calculator uitand de noi, pentru ca au pretentia sa le iertam boacanele, pentru ca nu vad viata cum o vedem noi, pentru ca fug de responsabilitati, pentru ca sunt prea mandri si orgoliosi..

Uram barbatii pentru ca intorc imediat capul dupa sani mari si picioare lungi, pentru ca isi imagineaza scene de sex cu vecina de la parter sau doamna din statia de masina, pentru ca nu sunt receptivi la nevoile noastre.. pentru ca noi sustinem ca facem dragoste cu ei, iar ei sustin ca fac sex cu noi...

Uram barbatii pentru ca sunt indecisi si irationali, pentru ca sunt dezordonati, dezorganizati, pentru ca dau mereu cu bata-n balta, pentru ca atunci cand trebuie sa ia decizii importante sunt de negasit..

Uram barbatii pentru ca reusesc sa ne faca sa-i iubim atat de mult in ciuda a tot ce am scris mai sus...