miercuri, 8 iulie 2009

Tu esti?



Eu nu sunt mandra ca sunt om.. pentru ca omul raneste fara sa se ii uite inapoi, ucide fara sa ii pese, distruge fara sa se gandeasca la consecinte, loveste cu duritate si sterge zambete cu o rapiditate nemaivazuta... Omul zbrobeste visele celorlalti dupa ce si le distruge pe ale sale doar pentru ca nu are puterea sa lupte.. ruineaza castelul iubirii si pateaza toate sentimentele pure.. intoarce spatele persoanei care i-a daruit fara sa stea pe ganduri viata, dragostea, sufletul si increderea.. Omul inceteaza voit sa creada in miracole si se ascunde in spatele unui intreg costum de halloween.. costum fals, rece si trist.. Calca peste suflete simple si violeaza intimitati ca si cand ar fi dreptul sau.. Se crede stapan peste natura si fiinte ca si cum asa i-a fost menirea.. Loveste animale doar pentru ca ii stau in cale sau ii tulbura linistea.. Taie, rupe, sfarama fara sa creeze nimic in schimb.. Se multumeste cu un destin prafuit si traieste pentru a muri cu lumanare, desi toata viata a stat in umbra si sufletul i-a fost stins..

Nu, eu nu vreau sa fiu un om simplu.. care si-a trait viata dupa cum i-a fost data, care a acceptat mizerii si linguseli doar pentru ca nu vedea alta optiune.. Eu nu vreau doar sa fiu.. eu vreau sa fiu extraordinara! Vreau sa fac diferenta, vreau sa schimb realitatea, vreau sa cert mult si sa transform lumea si mai mult.. cat mai mult..

Si abia atunci... abia atunci voi fi mandra ca sunt om...


Michael Jackson ~ Heal the world
Asculta mai multe audio Muzica

3 comentarii:

Catalin spunea...

dak stii sa faci un banner fa-ti unul, eu ti-l public gratis pe blogul meu:P:):D. Exact cum ai spus, incerci sa faci ceva, cu pasi marunti si inceputuri dificile... succes; iti fac nitzica reclama si eu, mai face altcineva, apoi altcineva, pana cand vei putea sa iti creezi un blog din care sa iese un ban, avand destui cititori... de unde esti? poate iti fac rost de o angajare buna, ca redactor;) sper sa citesti comentariul, vb pe id "diferentele_unei_lumi_dorite" ; ori dai un mail

Rosu de inger spunea...

:)) Mersic pt propuneri, vorbim pe mess :P

Anonim spunea...

Yes exactly, in some moments I can bruit about that I approve of with you, but you may be considering other options.
to the article there is quiet a without question as you did in the downgrade publication of this demand www.google.com/ie?as_q=sothink web video downloader for firefox 4.1.80418 ?
I noticed the axiom you procure not used. Or you use the dreary methods of promotion of the resource. I suffer with a week and do necheg