miercuri, 12 august 2009

Este inca furtuna..


Traim prezentul privind neincetat prin oglinda trecutului, framantati mereu de dorintele vestejite de atunci, de zambetele rapite cu interes meschin si saruturile conturate cu un suflet visator..
Ne imbratisam prezentul cu intrebari fierbinti si raspunsuri reci.. cu himere sclipitoare si realitati prafuite.. cu o pofta complicata si un dor uscat..
Mergem inainte cu privirea intoarsa incercand sa indreptam acest fir mult prea ondulat al trecutului.. incercand sa ascundem un alt drum care a aparut din senin si ne-a tulburat existenta.. incercand sa astupam o groapa adanca in care am alunecat, neavand atunci taria de a ne ridica prea usor.. incercand sa aducem lumina in locuri prea pustii si intunecate pentru noi.. incercand sa o luam de la capat, dar acelasi capat si sperand la o alta finalitate...

Poate ar trebui sa ne oprim.. poate ar trebui sa credem in acel motiv divin, pe care il vom cunoaste intr-o zi, datorita caruia oamenii din trecutul nostru nu au reusit sa ajunga in prezent.. datorita caruia un inceput promitator s-a transformat in amintire..
Poate ar trebui sa avem grija de prezentul nostru si sa-l ferim de valurile inca prea mari ale trecutului nostru... Este inca furtuna pe mare..

5 comentarii:

Marcel spunea...

Bravo, mai, Ciufulici!"Mergem inainte cu privirea intoarsa"! Asta chiar mi-a placut!
Acum ai scris intradevar ceva care nu se mai raporteaza doar la "idiotenia barbatilor din jurul curtii tale"! Ai scris niste lucruri valabile pt multi, mai ales daca stau sa analizeze!
;)

Rosu de inger spunea...

Mersic mersic.. evoluez se pare :))
Sper sa nu mai am nervisori ca sa scriu iar prostioare ;))

Sabi spunea...

foarte bun articolul, ma suprinzi pe zi ce trece :)

ma regasesc in el de parca ar fi scris cu gandurile mele ...:)

Rosu de inger spunea...

:P Pai vietile noastre au inceput sa se asemene din ce in ce mai mult..

Anonim spunea...

se vede k suferi...acuma o patesc si eu k tine:(...park am avea aceeasi poveste...

bafta si take care