joi, 25 februarie 2010

Vorbe spuse prea usor..

Ce usor este sa aruncam cu vorbe ca si cum am arunca mii de cutite si sa nu ne pese unde vor ateriza.. ce buzunar de la pipet vor spinteca sau ce amintiri vor frange..
Ce usor e sa inchidem ochii si sa inventam povesti pentru ceilalti in scopul a ne convinge pe noi de un adevar indoilenic..
Ce usor e sa calcam in picioare lucruri, oameni, sentimente.. pentru ca mai tarziu sa le stergem de praf si sa le curatam de noroi..
Ce usor e sa gresim azi cu indiferenta si sa cerem iertare maine cu tarie..
Dar ce greu e sa intelegem cine suntem.. de ce am ajuns aici.. si de ce nu ne opreste nimeni..

4 comentarii:

co22 spunea...

e usor sa gresim azi cu indiferentza si sa ne cerem maine iertare cu tarie..dar pana cand crezi ca tzine asta?? crezi ca o putem face la nesfarsit?? sa putem evoca ca si motiv propria natura gaunoasa??

Rosu de inger spunea...

Poate tine mult mai mult decat ar trebui sa tina daca suntem iubiti cu adevarat.. Gresim pentru ca stim ca suntem iertati.. implingem limitele, depasim barierele pentru ca nu ne opreste nimeni..
Prostia cea mai mare a oamenilor e ca atunci cand iubesc prea mult iarta prea mult si nu isi mai dau seama cand trebuia de fapt sa se opreasca..

co22 spunea...

intradevar.. gresim pentru ca stim ca suntem iertati..dar unoeri principiul romanesc care spune ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. uneori te saturi sa ierti, pentru ca usor usor greselile devin nepasare, apoi indiferentza.. daca n-am ierta ar insemna sa nu iubim.. dar cred ca se poate gasi o cale de mijloc..tu nu mai gresesti desi stii ca te voi ierta, iar eu nu mai am ce sa iert.. simplu nu? :D

Anonim spunea...

Asa este si astai adevaru o vorba doare mai tare decat zece palme