marți, 25 decembrie 2007

Bomboane pentru lacrimi...

De ce te-as mai vrea?

Poate pentru zambetul tau de copil inocent?
Poate pentru saruturile tale care imi deschid poarta spre nori?
Poate pentru privirea ta seducatoare care ma face sa ma topesc?
Poate pentru grija pe care mi-o porti atunci cand suntem impreuna?
Poate pentru sinceritatea brutala de care dai dovada uneori?


Sau poate nu... eu inca astept bomboanele..

vineri, 21 decembrie 2007

Concluzii..

Daca ar stii leii ca urletul meu este de fapt un plans.. m-ar sfasia..
Daca ar stii lupii ca am colti iluzorici.. m-ar ucide..
Daca ar stii vulturii ca pietrele din mana le tin doar ca amintire.. m-ar ataca...
Daca ar stii oamenii ca raceala mea e de fapt caldura ascunsa.. ar profita..
Daca ai stii tu ca "lasa-ma in pace" inseamna de fapt ca am din ce in ce mai multa nevoie de tine.. ce ai face?
Daca ai stii ca te iubesc dar nu-ti pot spune, ce ai face?
Daca ai stii ca nepasarea mea aparenta este in realitate dorinta, iubire, dor si teama de toate acestea.. ce ai face?
.....ai fugi..? sau m-ai iubi mai mult?.....

joi, 20 decembrie 2007

Cred..

Cred in puterea vointei
Cred ca baietii pot fi cuceriti cu palavrageala desteapta + farmec personal
Cred in destin dar nu in totalitate
Cred ca ceea ce se intampla se intampla cu un motiv
Cred ca dragostea adevarata e doar o iluzie
Cred ca tacerea de multe ori spune mai mult decat ar face-o cuvintele..
Cred.. ca poate ar fi mai bine sa te uit, dar n-o voi face..
Cred ca adultii au ce invata de la cei mici..
Cred ca atunci cand luam decizii intr-o relatie nu trebuie sa ascultam vocea inimii, ci vocea faptelor lui/ei..
Cred ca in primul rand trebuie sa te respecti pe tine, pentru a fi tu respectat de ceilalti..
Cred ca esti doar un copil care are nevoie de jucarii, dar uiti ca jucariile nu ar trebui sa fie insufletite..
Cred ca e o prostie sa cersesti iubire la o poarta inchisa..
Cred ca ochii pot sa te minta foarte usor.. ei nu sunt oglinda sufletului..
Cred in iluziile pe care mi le servesc in fiecare zi la temperatura de 100grade

duminică, 16 decembrie 2007

Matematica..


Nu vreau sa ne incurcam in cifre inutile, sa facem scaderile fara sa fie nevoie, sa ne grabim si sa adunam gresit, sa ne pierdem la jumatatea ecuatiei si sa nu mai apucam sa punem egal..

Esti mai puternic decat crezi..;)

.
Iubire data cu imprumut, juraminte incalcate, sentimente primite de pomana, lacrimi de dor, orgolii prea mari, scanteie pierduta in timp, nesimtiri pe tava, pasiune rece, zbor fara aripi, vise sparte, cioburi de suflet, farama pierduta, schimbare amara, drumuri despartite, flacara stinsa de vant, sperata desarta, cadere brusca din nori, intrebari fara raspuns, ganduri ucigatoare.. crima.. moarte..

..renastere...

Fara sa ne dam seama am murit si am inviat de o mie de ori.. am cazut, ne-am pierdut, ne-am ridicat, ne-am scuturat de praf si am mers mai departe.. lasand ceva in urma.. o amintire, o durere, o lacrima, un vis..
De cate ori a murit ceva din noi.. altceva a prins viata.. de aceea am reusit sa evoluam, sa ne maturizam, sa ne schimbam perceptiile, gandurile si atitudinile.. De fiecare data cand moare un stop de soare.. invie un gram de luna..

Daca vrei sa afli cat de puternic esti.. ia o lupa de detectiv si intoarce-te virtual pe drumul pe care l-ai facut pana acum.. Analizeaza-ti pasii si gropile in care ai cazut.. priveste pietrele care ti-au iesit in cale si apele pe care ai fost nevoit sa le treci, chiar daca nu stiai foarte bine sa inoti.. ascula glasul timid al pasilor tai si priveste increderea lor de azi..

Esti surpins?

vineri, 14 decembrie 2007

Chiar crezi..? Gresesti !!!

Care este singurul defect care are puterea de a umbri absolut toate calitatile pe care o femeie le cauta la un barbat? Acela de a fi afemeiat.. si de a spune cu atata usurinta "da" unei partide de sex fara obligatii. Pot trece peste orice.. dar peste asta nu.. Fetelor.. nu acceptati si nu iertati!!! Asa cum noi putem sa rezistam tentatiei.. asa ar trebui si barbatii sa-si tina pantalonii pe ei.. ca doar nu le scade prestigiu.. sau le scade?! :))

Nu imi place sa te impart, nu-mi plac lucrurile pe jumatate si nu ma multumesc cu putin.. Vreau totul.. nu dintr-o data.. dar treptat.. insa vreau totul..
Cer mult? nu cred.. am pretentii sa primesc tot atat cat si ofer.. ma port cu tine asa cum meriti.. nu ma critica daca iti citesc doar faptele si sa nu fi uimit daca nu o sa te mai cred.. Iar daca m-ai facut sa plang.. sa stii ca nu ma poti recastiga cu cate o bomboana pentru fiecare lacrima..

marți, 11 decembrie 2007

Nu sunt perfecta...

Dar vreau...
Inainte.. iubeam imperfectiunea si tot ce imi exprima ea.. ma simteam speciala si diferita si imi imbratisam micile defecte cu zambete si acceptare..
Dar eu vreau sa fiu speciala in alt mod acum.. fiind tot mai aproape de perfectiune.. pentru mine.. pentru tine.. pentru noi..

Daca cerul ar fi perfectiunea.. as vrea sa gasesc liftul care sa ma duca acolo.. sa prind norii cu mainile mele.. apoi sa cobor si sa ne bucuram amandoi de pumnul de nori..
Daca marea ar fi perfectiunea.. as vrea sa gasesc calea de a fi o sirena doar pentru o zi, sa culeg secretele din adancurile ei..apoi sa ma intorc si sa le impletim impreuna cu vise si soapte..
Daca timpul ar fi perfectiunea... as vrea sa ma strecor in haina lui si sa ma fac invizibila.. sa-i colorez enigmele si sa ii fur orele.. Apoi sa ne intalnim pe strop de luna si saruturile noastre sa-l opreasca pentru totdeauna..
Daca matematica ar fi perfectiunea.. as vrea sa ascund intr-un dulap toate numerele in afara de numarul 2..

Doar iubirea ne poate face sa atingem perfectiunea.. sa o avem in mana pentru o clipa, acea clipa in care simti ca esti totul pentru el, ca ea e totul pentru tine.. acele minute in care ii poti asculta gandurile doar privindu-i ochii...

sâmbătă, 8 decembrie 2007

Viciul societatii...



De ce fumam? Ce intrebare stupida!!E logic sa fumam, nu? Toata lumea o face.. e la moda.. e un trend, cel care fumeaza e cool, da bine la imagine sa ai o tigara in mana,nu? Si in plus.. ce sa facem cand stam si asteptam autobuzul, trenul, un prieten.. ce putem face? Ne scoatem imediat din buzunar prietenul de nadejde si asteptam impreuna.. Ce sa facem cu mana dreapta cand bem o bere sau un suc? Lipseste ceva..o tigara.. Ce facem cand suntem in club si a bagat dj-ul o melodie nashpa? Momentul potrivit pentru a scoate o tzigara.. Fumatul dauneaza grav.. "Ei si?! Nu vreau sa traiesc o suta de ani" Suna cunoscut? Dar garantez ca o sa vreti.. Nimeni nu va spune ca este la varsta potrivita sa paraseasca pamantul.. chiar si pe patul de moarte veti lupta pentru viata..
Poate suna ciudat ca tocmai eu.. scriu despre fumat.. in acest mod.. dar totul se schimba atunci cand incep sa se adevereasca cele scrise pe pachetele de tigari..mesaje pe care noi le ignoram totaaaaaaaaal si chiar zambim ironic cand citim.. Toate duc la.. spital, tuburi, lacrimi, durere, infectie, regrete...


Info de pe net:

"O tigara contine 43 de substante chimice care cauzeaza cancerul. Cand isi iau doza de nicotina fumatorii inhaleaza alte patru mii de substante chimice."

"După 20 de minute de la ultima ţigară, tensiunea, ritmul cardiac şi circulaţia periferică pot avea valori mai bune.
După 12 ore, nivelul monoxidului de carbon din sânge este apropiat de valoarea pe care o au nefumătorii, iar după 48 de ore nicotina este eliminată din organism.
După 12 săptămâni se poate observa o mai bună funcţionare a aparatului cardiovascular şi a plămânilor.
După un an, riscul de a face infarct scade la jumătate, comparativ cu un fumător obişnuit.
După 10 ani se reduce la jumătate riscul de a face cancer de plămâni, iar după 15 ani riscul de a face infarct sau accidente vasculare este similar cu al nefumătorilor."

Acesta nu este un mesaj antifumat.. tot ce spun este ca fumam din motive prostesti, din ambitie, plictiseala, fite si din dorinta de a ne crea o imagine cat mai nonconformista si cat mai "dura". Traim prezentul fara sa ne gandim la urmari..

miercuri, 5 decembrie 2007

ROSU


Daca as fi pantof... ce pantof as putea fi?

Acum cativa ani as fi fost un pantof fara toc, comod, foarte colorat, cu mult galben, un pantof care sa atraga zambete si priviri, care sa nu se fereasca de nimic, nici de ploaie , nici de inghet... as fi fost un pantof dornic de a cunoaste alti pantofi.. de a se certa cu ei, de a se impaca, de a ocoli gropile( insa fara prea mult succes..) de a zburda fara sa se opreasca.. As fi fost un pantof care facea atat de multe incat nu facea de fapt nimic..


Acum sunt un pantof de un rosu puternic, cu toc nu foarte inalt, nici comod, nici incomod, care atrage priviri si uimire, care incerca sa ocoleasca mizeriile si baltile de pe strada, chiar daca nu reuseste de fiecare data, sunt un pantof visator, care iubeste culorile tari si parfumul ierbii, care cauta ceva, construieste nu se stie ce, se pierde pe undeva si apoi descopera.. Sunt acel pantof care se cuibareste sub razele soarelui si se crizeaza cand un stop de ploaie l-a atins.. Sunt acel pantof care astazi iti face rana si maine te face sa nu te mai poti opri din dansat ore intregi.. Sunt pantoful rosu care iubeste sincer si care te scoate totodata din minti..

Tu ce pantof crezi ca esti?