miercuri, 17 septembrie 2008

Barbatii nu iubesc!



Barbatii nu iubesc.. sunt sigura de acest lucru si cred ca il voi sustine mult timp de acum incolo.. Ei doar se indragostesc.. de picioare.. de forme.. de papusi apetisante.. de blonde... de ochi albastri.. de o fusta scruta.. de o imagine frumoasa.. de un trup parfumat..
De suflet? Hai sa ne dam 2 palme si sa ne revenim :))) Un barbat nu se indragosteste de suflet.. decat daca se imbina armonios cu un fizic impecabil.
Si daca nu am dreptate... atunci cer explicatii pentru barbatii care divorteaza pentru ca "dragostea s-a stins" dintr-o data.. si ce coincidenta ca exact atunci sotia a inceput sa se ingrase.. iar secretara de la firma este mai stralucitoare ca niciodata...

7 comentarii:

Anonim spunea...

Depinde pe cine ai cunoscut, insa sunt sigur de un lucru, ca odata format caracterul, nimeni nu i-l poate schimba, nici macar o femeie. Deci, daca l-ai cunoscut prin intermediul fizicului (de exemplu pe plaja sau in orice loc in care aspectul fizic te-a scos in "evidenta"), normal sa ramana o relatie mincinoasa. Pana da el sau ea, depinde de caz, de o persoana noua, cu fizic mai atragator. Dragostea la prima vedere foloseste doar celui/celei care o poseda (la fizic ma refer) si se foloseste de ea, pentru a "suci" mintea cuiva. Cat o detine si are "noroc". Oricum, cred ca persoanele din astfel de relatii, care au pornit de la faptul ca "ambii s-au placut", sunt constiente de urmari, chiar de nu si le doresc.
Sunt si persoane care se indragostesc de suflet, insa de cele mai multe ori, cam aproape 100%, persoanele de care s-au indragostit urmaresc in principal fizicul si apoi.. sufletul.
Parerea mea este ca in mintea femeii, oricat ar nega ea, primeaza in ordinea urmatoare: aspectul fizic, banii (masina, casa, samd), intelegerea pentru trecutul ei, si altele, fara prea multa importanta pentru ele. De condamnat sau nu, depinde.. totul este relativ.

Rosu de inger spunea...

Eu nu am cunoscut pana acum pana acum decat un singur baiat care s-a indragostit de suflet.. si merita tot respectul si toata aprecierea mea..
Dar sunt putini si pe cale de disparitie.. :(

Si recunosc ca pentru femei conteaza si fixicul.. dar fara alte calitati rezultatul este egal cu zero!
Nu cred ca ar sta vreo femeie cu un barbat prost sau pe care nu-l apreciaza.. dar un barbat ar face acest lucru pentru sex...

Anonim spunea...

Ei afla ca stau altfel lucrurile, ca sunt multi care fac sex doar daca sunt indragostiti de-a binelea... daca intelegi ce vreau sa spun, legatde suflet, nu de sex. Pacat ca atunci cand ele ajung sa fie iubite, ajung sa creada ca-s prea frumoase pentru ei, ca merita ele baieti mai frumosi decat respectivii. Nu-s eu Fata Frumos si nici nu ma astept sa ma accepte doar pentru ca eu simt ceva pentru ea. Asa ca.. las totul in voia sortii, in spiritul dorintei/asteptarilor ei.

Anonim spunea...

Erata: Fat Frumos*

Anonim spunea...

Iti zic eu ca n-ar sta o fata/femei cu unul care-l considera "urat" din punctul ei de vedere, chiar daca ar fi cea mai iubita femeie..

Rosu de inger spunea...

Nici eu nu cred ca o fata ar sta cu un baiat urat.. si iti spun si de ce..
Pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat nu ti se mai pare urat un om..ci dimpotriva.. chiar ii mai adaugi tu niste calitati inexistente :))
Iar daca o iubita isi considera urat iubitul.. e clar ca nu e indragostita de el.. deci va pleca.
Si exact acelasi lucru se intampla si la barbati..

Anonim spunea...

nu sunt de acord cu tine. pentru ca nu ai dreptate. nu iti pot da detalii, cel putin nu aici, intrucat povestea e prea lunga pentru un simplu comment. insa, nu generaliza un intreg colectiv, dupa caracteristicile unei singure persoane.
gustul amar care-l am, dupa o relatie de aproape 2 ani, nu ti-l pot descrie, insa am facut tot ce mi-a stat in putere pentru Ea.
Rabdare sa ai, restul vin de la sine. Si....uita-te la ce fel de om e, inainte de a merge mai departe...asta, chiar de la inceput. Poti evita in felul asta, jigodiile si netrebnicii, profitorii si cretinii.
Succes,
Mihai