marți, 13 octombrie 2009

SMS pentru o viata!


Nu vom stii niciodata cat de pretioasa este viata pana nu suntem la un pas de a o pierde.. Ne este dificil sa ne punem in situatia celui bolnav.. dar numai facand asta putem invata sa fim recunoscatori pentru abilitatatile de a vorbi, de a ne misca, de a vedea sau auzi.. Acest caz este real, persoana care cere ajutorul se numara printre cunoscutii mei si sper ca oamenii cu suflet sa doneze 2 euro la numarul 890.
Strangem putin cate putin si speram sa ii salvam viata!

Razvan Zainescu (31 de ani) ducea o viata normala alaturi de sotia sa pana cand anul trecut a fost cuprins de convulsii si si-a pierdut cunostinta. I s-a oprit respiratia si a avut nevoie de 40 de minute de resuscitare si 6 injectii de adrenalina in inima. A intrat in coma si a fost diagnosticat cu Encefalopatie Hipoxo-ischemica, avand leziuni pe creier. Sansele pe care le-au dat doctorii au fost minime in ceea ce priveste recuperarea lui. 20 de zile mai tarziu a iesit din coma dar fara a se putea misca in vreun fel. Au urmat tratamente peste tratamente in Germania si Polonia, rezultatele fiind mici dar motivante. Acum Razvan isi deplaseaza cativa cm picioarele, ridica 3-4 cm piciorul, intoarce capul, ajuta putin atunci cand este mutat de pe o parte pe alta si comunica prin clipit. Zambeste cand se bucura si uneori plange linistit.. Este nevoie de ajutorul unei intregi echipe: un internist, 2 neurologi, un medic homeopat, un medic pt acupunctura, terapeuti pt kinetoterapie, masaj, reiki. Imaginati-va deci care este efortul financiar..

Cat inseamna pentru voi 2 euro? Ce ziceti de 2 euro pentru o viata? Trimite un SMS la 890 si donezi 2 euro pentru tratamentul lui Razvan. Hai sa fim oameni macar acum..

Pentru mediatizarea acestui caz, va rugam sa ne ajutati prin postarea pe site-urile si blogurile voastre a bannerului are anunta aceasta campanie.
Site-ul lui Razvan: http://www.razvan-zainescu.eu/

Razvan suntem alaturi de tine!!!!!!!

Niciun comentariu: