vineri, 8 februarie 2008

Oamenii se schimba..



Oamenii se schimba.. oare? Tu cat de mult te-ai schimbat in ultimul an de exemplu? Oamenii se schimba dar raman in esenta aceiasi.. Ei doar isi coloreaaza mai mult aripile si dau o nuanta de rosu unui verde mandru, isi ascut sau tocesc colturile de suflet sau poate chiar cutitele pe care le au in buzunarul acela ascuns al lor.. Apoi isi imbraca personalitatea cu haine ciudate.. cu haine care de multe ori nu se potrivesc.. si nici macar nu-si dau seama, cu haine curate, sau haine transparente.. cu haine reci.. foarte reci.. care nu pot transmite caldura, care nu au nevoie de caldura.. cu haine singure..

Da.. si eu mi-am imbracat odata personalitatea cu haine care nu mi se potriveau si nu, nu arata ridicol totul.. pentru ca oamenii nu-si dau seama.. sau nu le pasa.. sau ambele..

Ma mandresc insa acum cu hainele mele noi.. Cum am inceput sa le sculptez? Ajutata de culorile mintii si nu de culorile unei himere.. Mi-am impus sa nu plang, mi-am impus sa nu arat ceea ce simt.. nu mereu, nu oricui, nu oricum.. mi-am impus sa plec fara regret atunci cand locul meu nu mai este al meu sau a fost dat, mi-am impus sa am curajul sa o iau de la capat orice as lasa in urma, sa ajung sus prin propriile mele forte si nu calcand peste trupuri si suflete.. mi-am impus ca in fiecare dimineta sa imi culeg din vise un zambet dulce si sa il agat de sufletul meu.. Mi-am impus sa nu las pe nimeni sa intre cu bocanci murdari in viata mea.. sa vad realitatea ca pe un dans, ca pe o muzica, ca pe un joc serios, ca pe o placere nebuna si grea.. si mi-am mai impus sa nu renunt niciodata..

Ce nu am reusit totusi sa imbrac? Sufletul.. Mi-am impus sa nu iubesc si nu am reusit.. da iubesc, da voi iubi si da cred in dragoste..

Oamenii se schimba.. uimitor de mult.. dar doar daca isi doresc cu adevarat..

5 comentarii:

si-ce-daca spunea...

come here :* >:D<

Rosu de inger spunea...

I'm coming, I'm coming >:D<

gargarita spunea...

pei felicitari ca iubesti!
asta e scopu nostru in lume! sa iubim, sa iubim, sa iubim...implica si suferinta?!
asta e...punct si de la capat...insa oricat de rau ar fi fost...uitam intr-o clipita...cand ea, hoata, apare iar si ne spune sa urcam pe aripile ei si sa ne tinem bine ca pornim iar la drum...intr-o noua calatorie :)

Straina! spunea...

one happy valentines day comming up! ma bucur pentru tine desi nu te cunosc:">
Sa fii fericita!:)

Rosu de inger spunea...

@Deea Mersic mult.. ce frumos ai scris de iubire.. ai mare dreptate..

@Straina hug hug >:D< Mersic, si tu sa fii fericita, sa iubesti si sa fii iubita!