miercuri, 20 februarie 2008

14. Reguli in dragoste ;)


Multi spun ca atunci cand este vorba despre dragoste, regulile ar trebui sa nu existe.. dar eu nu sunt de acord cu aceasta idee.. Regulile exista, le stim, de multe ori ne auzim dand sfaturi prietenilor atunci cand sunt intr-o dificultate, dar vedem ca noi nu putem sa actionam in acest mod.. De ce? Pentru ca desi suntem constienti de ceea ce ar trebui sa facem.. acest lucru devine din ce in ce mai greu atunci cand sentimetele incep sa iasa din cochilia lor.. Ar fi prea frumos sa putem face tot ceea ce simtim, sa avem curajul sa punem sufletul nostru in palma persoanei iubite si sa avem siguranta ca el sau ea va avea grija pentru totudeauna de el.. dar acest lucru nu se poate intampla decat in povesti.. Acum oamenii se plictisesc mult mai repede, doresc din ce in ce mai mult, nu se mai multumesc cu putin, sunt mult mai independenti, mai hotarati, mai pretentiosi si poate chiar mai indiferenti.. Acum dragostea s-a transformat intr-un joc de sentimente, un joc de dominare, un joc nebun si pasional, dar un joc foarte serios si uneori greu de deslusit.. Dar asta nu inseamna ca nu exista dragoste ci doar ca ea a suferit niste modificari o data cu cele ale sufletului nostru.. iar acum ea este mult mai greu de pastrat decat era poate odata..
Regulile de mai jos sunt decupate din experienta mea:

1. Caile seductiei: haine, incaltari, machiaj, misorusi.. + atitudine si stil..

2. Barbatii sunt atrasi mai mult de optimism si energie decat de frumusete fada..

3. Daca ai aflat ca lui ii place o tipa blonda cu ochii verzi.. nu te vopsi si nu-ti pune lentile.. Fii tu in orice moment si nu te schimba special pentru el.. Nu doar o data am vazut baieti care urau blondele si dupa cateva saptamani se indragosteau nebuneste de una.. Fii tu cea care sparge sabloanele! Daca te place asa foarte bine.. daca nu.. inseamna ca nu este pentru tine!

4. Nu te culca cu el din prima seara.. Asta daca vrei cu adevarat ceva serios si nu vrei sa fi luata drept o usuratica.. Daca te culci asa repede cu el, se va gandi ca tot atat de repede te-ai putea culca si cu altul..

5. Daca in trecut ti-ai inselat partenerul.. incerca sa fie asta micul tau secret.. S-ar putea ca el sa-si pierda increderea in tine si sa se gandeasca ca si el poate fi oricand inselat daca apare o "piesa" mai buna.

6. Atitudinea este foarte importanta.. sa nu faci mereu ca el, cum spune el, cand vrea el..

7. Dragostea nu suporta transparente totale.. Dragostea e atrasa mai mult de mister..
Deci ai grija de tine, de cum arati, de cum te imbraci, de cum te porti in societate..

8. Nimanui nu-i plac femeile proaste.. Combinatia perfecta: frumusete + inteligenta.. Arata-i ca nu esti doar o papusica Barbie si ca ai o parere despre lumea din jurul tau.. Raspunsul "nu stiu" nu multumeste pe nimeni.

9. Nu-i da de inteles ca l-ai ierta indiferent de ce ar face.. daca a gresit fa-l sa se simta vinovat si sa stie ca la urmatoare mare greseala e posibil sa te piarda..

10. Nu fii doar a lui.. nu te inchide in lumea lui, a voastra, nu te aranja doar pentru el, ci fa-te dorita de baietii din jurul tau.. Adta nu inseamna sa-l inseli ci doar fa-l putin gelos.. Nu-i spune niciodata ca el e viata ta , ca e tot ce conteaza.. ca atunci va realiza ca batalia este castigata si isi va pierde interesul, lasa-l sa lupte cate putin in fiecare zi ca sa te cucereasca..

11. Raceala si indiferenta se vindeca printr-o combinatie de caldura si indiferenta.. Astazi fii calda, saruta-l, atinge-l, sopteste-i, iar maine nu-i mai da nici un semn pana nu te suna el si fii tu putin rece..

12. Serveste-i dragostea cu lingurita si nu cu polonicul.. Asta daca nu vrei sa il saturi mult prea repede..

13. Surprinde-l.. fa uneori ceva la care chiar nu se astepta.. De exemplu daca de obicei te imbraci foarte elegant.. du-te la el intr-o zi cu o minge de fotbal si cu o sapca in cap.. Va ramane uimit si ii va placea..

14. Te-a parasit? Si il vrei inapoi? Atunci pastraza o portita deschisa.. de prietenie.. si in nici un caz nu-l exaspera cu telefoane, sms-uri si buzz-uri pe mess..

Rog completari :P

7 comentarii:

Marcel spunea...

:) in mare parte ai dreptate: nu-i da totul... pentru ca la un moment dat nu vei mai avea ce sa-i oferi, insa da-i tot timpul ceva! =D>

si-ce-daca spunea...

preeeeeeeeeeeeeeeeeeeea tare
cat de mult mi`a placut articolul asta..cred ca e cel mai tare de pana acuma:D:D:D:D:D:D:D:D
si cred ca ai dreptate in totalitate
"8. Nimanui nu-i plac femeile proaste.. Combinatia perfecta: frumusete + inteligenta.. Arata-i ca nu esti doar o papusica Barbie si ca ai o parere despre lumea din jurul tau.. Raspunsul "nu stiu" nu multumeste pe nimeni. "
si daca femeile sunt proaste si nu au ce face? :-??

Rosu de inger spunea...

@marcel Frumos spus.. nu-i da totul, insa da-i tot timpul ceva! :D

@si-ce-daca Mersiiiiiiiiiiiiic.. Iar daca femeile sunt proaste.. atunci sa puna mana carti si sa inceapa sa citeasca si sa se documenteze cat de cat macar..

Marcel spunea...

De ce folosesti cuvinte dure? "Proaste"... sunt asa pentru ca nu gandesc si fac ca tine? Scuze, dar cred ca ai exagerat...

nikosita spunea...

pai... reguli. mai tii minte postul meu? sunt reguli.cea mai importanta regula e ca regulile se incalca. :)

Rosu de inger spunea...

@marcel Eu doar i-am raspuns la intrebare.. si-ce-daca: "si daca femeile sunt proaste si nu au ce face? :-??" Si cand ea a zis "proaste" nu se referea la acte/fapte/cum actioneaza si doar la ceea ce au in cap.

@nikosita Ai dreptate, regulile se incalca, mai ales regulile in dragoste.. astea sunt primele care se incalca.. :))

Anonim spunea...

e foarte bine pentru cel ce face lucrul acesta. Eu unul, care ma confrunt din partea partenerei cu o tactica identica ajung sa ma consum...si mi-ar placea daca ar fii mai putin indiferenta. tactica aceasta nu poate fii autonoma..pt ca la un moment dat ne vom satura sa luptam si sa primim totul cu portia...sa fim dispusi sa dam totul...si sa obtinem numai succese mici...