luni, 30 iunie 2008

E tot vina lor...



Acum cativa ani vedeam baieti emotionati, cu trandafiri in mana.. azi vad baieti miserupisti, cu tzigara in mana...
Unde sunt acei baieti sensibili care stiau sa faca o surpriza? ..care stiau sa impresioneze.. care luptau pentru iubire.. care se indragosteau cu adevarat.. care tresareau cand vedeau persoana iubita, care stiau sa asculte si sa daruiasca.. care stiau ca florile sunt si vor fi mereu mesagerul dragostei..

Vreau sa merg pe strada si sa vad ca barbatii nu s-au porcit atat de mult cum cred eu.. si ca inca mai stiu sa ofere o floare si sa isi exprime sentimentele in acest mod... Cat de delicate pot si aceste "vorbe parfumate"... si cat de mult conteaza... O intrega conversatie poate sa aiba loc intr-un simplu buchet de flori...

Oare lumea din jurul meu se schimba atat de mult sau eu nu sunt niciodata la locul potrivit pentru a vedea toate astea....?

Voi cand ati primit sau daruit o floare ultima data? Pun pariu ca nici macar nu va mai amintiti...

4 comentarii:

Adriana D. spunea...

De acord cu tine, pana intr-un anume punct. Poate ei asa sunt, cu toate ca a generaliza nu e tocmai potrivit, insa noi?! Oare noi, "reprezentantele gratiei, inocentei" suntem asa cum eram? Pentru ca eu sunt lovita zilnic pe strada de "fete" care nu au nimic de-a face cu simbolul feminitatii. ;) Si cum orice actiune produce o reactiune, poate despre asta e vorba si aici. Clar, mare parte din ei nu mai sunt sensibili, iubitori, insa nici noi nu facem nota discordanta.

Rosu de inger spunea...

hm... chiar ai dreptate.. feminitatea s-a transformat in vulgaritate... :( Cred ca lumea asta o ia raznaaaa....

Anonim spunea...

baietii iubesc cel mai frumos prima data...la varsta de 15-18 ani...atunci iti dau totul... dupa aia gata :)

Anonim spunea...

deci pe buneee...
sa dau putin conturi vorbelor tale..
pe iubitul meu l-a rugat un prieten comun sa-i cumpere o floare prietenei lui, pt ca el era plecat din oras. am mers cu el in speranta ca poate are vrun gand... era frumos gestu.. singurele cuvinte care le-a zis au fost"cat de prost e asta..ii i-a flori lu aia" .... trageti concluzii...