miercuri, 30 iulie 2008

...LUMEA ASTA PARE PLINA DOAR DE PROSTI CE S-AU IUBIT...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Corect! Eu sunt unul dintre ei! :)))))) Insa proasta inca se prosteste. Pana cand?? Eu tot astept de multe luni sa se trezeasca... dar se pare ca nu exista vreo sansa. Ce e de facut? A??

Rosu de inger spunea...

Pai depinde... depinde de ce ai facut tu pana acum ca sa o ai inapoi, depinde de ce mai simte ea acum pentru tine.. Dar de ce zici nu mai exista vreo sansa? Ti-a spus ea asta?
Eu sustin foarte mult oamenii care lupta pt sentimentele lor.. dar niciodata pe cai care cersec la o usa inchisa.. :P

Anonim spunea...

Hmm.. dn cate stiu e cu gandul la altcineva, un Fat Frumos (la fizic ma refer) de care nu s-ar desparti nici o fata, nici in ruptul capului, nici daca ar fi "luata la suturi" de respectivul (cunosc cazuri). Cica nu o (mai) interesez (ce-o fi vrand sa zica??). Ce-am facut? Am stat ca FRAIERUL multi ani fara sa pun mana pe vreo femeie, in speranta si credinta ca ea este "aleasa". Da, regret asta :))))) cel putin acum, cand vad ca TOATE alearga dupa feti frumosi si palate.. Imi vine sa ma bat, ca timpul nu-l mai pot da inapoi. N-am cersit insa la usi inchise, cel putin nu am furat nimanui mireasa.. vreodata. Lupta s-o duca cei care incearca sa profite de naivitatea fetelor/femeilor, nu eu. Ce mai simte ea? Oare ea mai stie?? Daca te referi la lupta pentru sentimente, eu zic ca totul are o limita si nu trebuie sa ne prostim la infinit. Timpul trece cu joaca asta de-a v-ati ascunselea.. Ai mai auzit de vreunul care n-a mai pus mana pe o fata pentru ca iubeste pe una TAAAAREEEE MULLLT? Cred ca sunt dus tarre. Si cred ca am sa recuperez toti acesti ani intr-unul singur :)))) Insa am de cautat.
Daca ar fi sa astept sa-mi spuna ea asta (ca nu mai am sanse cu ea), ar mai trece ani buni, iar ea tot cu capul in nori ar fi. Insa, de curand i-am spus ADIO, sa termin cu calvarul asta..

Rosu de inger spunea...

Scuze ca raspund asa tarziu :P
Si nup, nu cred ca ai fost fraier.. pur si simplu ai facut ce ai simtit.. ai crezut ca ea este persoana potrivita.. dar dupa atata timp in care ai asteptat-o degeaba.. cred ca ai realizat ca nu este.. si acum poti sa move on. Dar sa nu regreti nimic din trecut pentru ca sunt sigura ca tot ce a fost intre voi a fost frumos, si va fi poate mai frumos de atat.. dar cu o alta persoana... care sa merite mai mult.. Eu sunt sigura ca viata le incurca si descurca pe toate..